Jag ar tjej som ar ledig och jag inneha varit det typ lange

Jag ar tjej som ar ledig och jag inneha varit det typ lange

Sjalv ser bra ut, sjalv inneha humor, social personlighet och en anatomi jag ar tacksam med. Trots detta ar jag an idag singel, jag kanner att sjalv har forsokt allt: traffat kompisars kamrater; gatt ut till klubbar; speed dating; sjalv gick med i ett gym i forvantan ifall att det varje sann fason; fester; dejting sidor … och inget av det har hittills fungerat pro mig.

Jag forsokte till och med fejka som om sjalv ej sokte efter karleken langre, eftersom all envisades att delge forut undertecknad, “du kommer hitta karleken nar du minst anar det”. Men den bittra sanningen ar att det ar svar att hitta precis, bade har i Sverige men dessutom i resten av varlden. Hollywood bilden av karlek ar missledande, det verkliga livet kraver betydligt mer arbetsplats.

Sjalv hade i princip gett upp tanken kungen att finn nagon ledare taget tills en av mina narmsta vanner berattade pro undertecknad om dejtingapparna Tinder och happn. Sa pro att undvika att bli en crazy cat lady, testade sjalv dem bada. Kontentan av de laka? Tinder trakig, men happn fungerar, gallande sann!

Ingen fran dem har blivit uppsyn pojkvan

1. Funktionerna forut varje appDet hela “svep vanster for att avfarda, svep hoger ifall du uppskattar personen” – konceptet inneha ungefar blivit ett skoj bland singel personer idag, pro i verkligheten gor inte Tinders svep funktion processen att finn karlek enklare. Tank kungen det – ifall jag redan inneha svept vanster gallande 10 killar, nar nagon med ett grann leende (och helst en hund) profil kommer upp, sa ar det sa latt pro mina reflexer att fortga svepa vanster och avfarda honom fran fadas. Och sen ar han forsvunnen pro stadse, och med ungefar en miljoner folk i Stockholmsomradet, ar mina chanser att hitta honom upprepa ganska sma. Jag inneha aldrig upplevt det arme problemet kungen happn pro om jag vill stryka en kille fran karna strom, tvungen sjalv klicka kungen det lilla korset. Detta minskar felfrekvensen betydligt och det betyder i princip att mina feta, okoordinerade tummar inte kommer att kunna sabotera mitt karleksliv.

2. Storleken gallande spelomradetTinder visar mej killar som bor mellan 2 till 161 km fran mig. Visserligen vill sjalv synnerligen ses nagon men bor jag i ganska centrala Stockholm och träffa riktiga Jamaican kvinnor sjalv inte vill pricka en kille 150km bort och enar behova kugga ett langdistansforhallande som kanske ej kommer att medfora nagot. (Alla kanner vi nagon som inneha gjort langdistansforhallande ett hederligt test men funkar det nagonsin i langden)?

Happn visar profiler som ar 250 meter ifran mig – sa sjalv vet att de bor i mitt omrade eller de spenderar avsevart tid arme. Jomenvisst amna man aldrig avskilja sin exakta position, men faktorn att personerna finns inom ett aktuellt kvarter gor att du inser att du ej behover omplacering till en annan galax (eller stan) pro att finn din dromman. Happn anvander en geolocation som ar baserad kungen realtid, sa du ser blott de personer som du inneha korsat vagar med, allt blir realistiskt kungen ett satt som jag inte var van vid, uppbokat fran mojligheter, eftersom det uppdaterar nyhetsfloden varje gang folk flyttar kungen sig.

Nar du ror gallande dig, absolut som din happn tidslinje

3. Kvaliteten gallande profilernaJag inneha anvant apparna genast i tre veckor och sjalv har inte sett en enda intressant profil kungen Tinder. Det varenda en pojke som sjalv matchade med som kandes hoppfull, men efter hans forsta anslag, VGD, (jada, det ar bokstavligen allting han skrev), kande sjalv mig bestamt inte imponerad. Kungen happn inneha jag redan traffat och chattat med tre snygga, roliga OCH smarta killar. .. an … men jag kanner mig forhoppningsfull.

Det ar fran dessa anledningar som jag har definitivt mig for att fortga med happn och inte Tinder, vilket hederligt talat verkade mer som en app for att far till det. Happn har gett mig nytt forhoppning ifall att raka den justera killen, och jag inneha en magkansla att det kommer inte ta lang tid innan sjalv antligen kan offra uppsyn jakt efter karleken.

Leave a Comment!

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *